Imli or Aloo Bokhara kansharbat for your Healthy stomuch and Liver by Homeremedies.pk



For regular updates Subscribe our website www.homeremedies.pk

#Join us on #Facebook www.facebook.com/homeremedies.pk
Join Us on #Instagram: www.instagram.com/homeremedies.pk

#Imlii or Alo Bohara Ka Sharbat
#Tamarind and #Pulm Drink
#English

#Ingredients:

Water: 1 Liter
Tamarind: 100g Pulp (soak overnight)
Pulm: 500g pulp (soak overnight)
suger: 1kg

#Recipe:

Boil 1 liter water then add #Suger, now mix suger in boil #water properly, then add the grind #mixture of #pulm and #tamarind. #cook approx 15 min on medium heat, then cool it down, store in a sanitize bottle.

#اردو

بنانے کے لیے اجزای:
پانی: ایک لیٹر
املی: سو گرام(رات کو ایک کپ پانی میں بگھو کے صبح گھوٹلیاں نکال لیی۔
سوکھا آلو بخارہ: پانچ سو گرام (رات کو ایک کپ پانی میں بگھو کے صبح گھوٹلیاں نکال لیی۔
چینی: ایک کلو

#ترکیب
ایک لیٹر پانی کو ابال آنے کے بعد چینی ڈال کر شیراہ بنا ک اس ما املی اور آلو بخارہ کا گودہ ڈال کے پندرہ منٹ پکائیں۔ ٹھنڈا کر ک صاف بوتل میں محفوظ کریں۔

source

Home Remedies

%d bloggers like this: